Københavnske sneakers

Nike sneakers og flot tøj

Det første jeg gør, når jeg kommer hjem fra arbejde, er at smide tøjet og tage mit Nike tøj på. Det er behageligt. Der er ikke noget, der strammer. Der er ikke nogen knapper eller ubehagelige indsnævringer. Jeg er givetvis ikke den eneste, der gør det. Jeg tror faktisk, at vi er rigtig mange her i landet, som gør det. Det er, som om at den hurtige omklædning bevirker, at vi hurtigere kommer ind i ’jeg er hjemme humør’. Altså det humør, hvor man gerne må være totalt uformel, og kan gøre, hvad der passer en.

Er ren Nike

Således også i dag. Jeg har adskillige par sweat pants fra Nike. De har elastikker og snørebånd i taljen. Så jeg kan binde dem strammere om taljen, hvis jeg vil det. Eller jeg kan løsne båndet, så der ikke er noget, der strammer. Det kan jo godt ske, at jeg kommer hjem efter en forretningsmiddag og maven er helt oppustet. Så er det altså rart, at der ikke er noget, der strammer.

Og ja, jeg går da også i hjemmesko. Sådan nogle helt bløde og lækre nogen, der er lavet af blødt filt. I dag lagde jeg dog mærke til, at mine sweat pants er blevet slappe i elastikken. Det er vel logisk nok, at elastikken på et tidspunkt bliver slap. Efter at være blevet vasket adskillige gange så er det vel helt naturligt, at elastikkerne bliver slappe. Det betyder dog, at jeg skal til at købe nye sweat pants. Og det er noget, jeg ikke har gjort i mange år.

Gælder også for sneakers

Jeg vil helst have dem fra Nike. Min erfaring med det brand er god. Ikke kun deres tøj er af god kvalitet. Også deres sneakers er gode. Jeg har to par. Dem købte jeg på nettet sådan lidt ved et tilfælde. Jeg havde bare søgt efter ”Sneakers København” og var dumpet ind på et site, hvor udvalget var stort. Havde valgt to par i min størrelse. Købte dem og går stadigvæk med dem. (Dog ikke på arbejde, men i min fritid.)

Nu, hvor jeg tænker over det. Hvor var det, så at jeg så de sneakers. Måske har de også Nike tøj i den shop? Det kunne jo godt være, at de ikke kun sælger sko. Var det en sportsforretning?

Det at finde Nike tøj billigt

Jeg kan simpelthen ikke huske det. Men det gør ikke noget. Jeg er sikker på, at Google hjælper mig. Jeg skal nok finde det Nike tøj, jeg har brug for. Men måske skulle jeg lige tjekke Nike skoene. Trænger jeg til nye? Nu, hvor jeg alligevel skal til at købe nyt Nike tøj, så kan jeg da lige så godt også købe sko og t-shirts. Og kan jeg få det fra en og samme shop, så vil klart være en fordel. Det vil spare mig for at skulle hente flere pakker nede i GLS-shoppen. Og set sådan lidt gnieragtigt på det, så vil det muligvis også blive billigere at få sendt en stor pakke i stedet for flere mindre pakker. Hvor stor pakken er, vil så vise sig. Heldigvis er der en stor parkeringsplads ikke så langt fra GLS-shoppen.

betli