Advokatfirma

Så skal vi til det igen. Altså at skændes med min nabo til højre side. Det er ret irriterende at tænke på. Jeg har ikke lyst til at gå i store diskussioner med ham. Han er virkeligt en sur gammel mand. Han ringede på i går – sent om eftermiddagen og fortalte, at han var parat til at ringe efter en landinspektør, fordi han mener stadigvæk, at den skelforretning, vi foretog sidste år, er uretfærdig. Jeg forsøgte at forklare ham, at vi havde været igennem en retssag, og at jeg havde rettet mig efter hvad domstolen afgjorte. Sagen var og er efter min mening afsluttet.

Misforståelse

Der var sket det, at jeg havde misforstået noget, og havde bygget et hegn ind til naboen. Jeg havde bare set forkert på tegningen over grunden og var derfor kommet til at sætte hegnet op inde på naboens grund. Det blev han naturligvis sur over, og vi endte med at skulle have fat i advokatfirma og landinspektører. Jeg var jo overbevist om, at jeg havde gjort alt helt korrekt. Jeg ringede naturligvis til den landinspektør, som jeg kender. Han fortalte mig, dog, at han ikke var habil til at tage sig af sagen for mig, fordi vi er venner. Han må ikke være partisk i sådan nogle sager. Men han henviste mig til en kollega, som kunne udføre arbejdet for mig. Fint nok.

Min advokat i Silkeborg

Landinspektøren, som kom, konstaterede, at jeg havde taget fuldkommen fejl, og hegnet var sat op inde på vores nabos grund. Jeg måtte fjerne det og sætte et nyt op. Heldigvis fik jeg gode anvisninger af landinspektøren. Han viste mig fysisk på min grund, hvor jeg kunne placere hegnet. Jeg arbejdede som en gal med det i 10 dage. Var godt sur over at have lavet en dum fejl. Men jeg betalte prisen for at være et kvaj. Så nu syntes jeg ikke, at jeg skulle udsættes for endnu en sag om, hvor hegnet skal stå. Og jeg har slet ikke lyst til at skulle tale med min nabos advokat fra Silkeborg. Jeg talte jo med ham sidste år – eller det vil sige, at min advokat talte med ham. Jeg har nemlig lært, at jeg ikke skal sige noget som helst, når andre kan tale min sag for mig. Og det kan min advokat.

Bliver sgu arrig

Bare tanken om, at min nabo har gået i et år nu og følt, at han er blevet uretfærdigt behandlet, får mig til at ryste af arrigskab. Han fik jo medhold i sit krav om, at hegnet skulle flyttes væk fra hans grund. Mener han virkeligt, at landinspektøren har taget fejl, og at skellet er placeret forkert? Og hvorfor i alverden gjorde han så ikke indsigelser, da dommen blev sagt? Hvorfor har han ikke anket sagen? Det undrer mig virkeligt. Jeg bliver nødt til at ringe til min advokat, som er flyttet fra byen. Desværre. Måske vil han gøre en undtagelse og hjælpe mig igen. Men denne gang, så bliver det altså mig, der har retten på min side. Det kan der bare slet ikke være tvivl om.

betli