Klar til bilferie

Skøn italiensk strand

Vi er på vej ind i en besynderlig tid. Vi har oplevet de mærkeligste ting i løbet af de sidste to år. Vi har haft pandemi. Vi har set priserne på energi stige utroligt. Vi observerer krig i en anden del af verden, som vi slet ikke kunne forudse. Er der noget at sige til, at vi gerne vil slippe virkeligheden og drømme os frem til fredelige tider, hvor vi ikke har brug for at skulle bruge meget energi på at få varmet huset op? Ser vi ikke alle sammen frem til den tid, hvor krigen er afsluttet, og hvor der er gensidig respekt for hinanden – sådan på verdensplan? Ser vi ikke frem til at kunne nyde – at vi kommer væk fra pandemien – stille og roligt?

Sommerferie i Italien

Er det så underligt, at vi planlægger en sommerferie allerede nu? Jeg er ikke synsk og kan ikke spå om fremtiden. Men mit håb er, at vi alle kan få lov til at tage på ferie. Eventuelt en bilferie til Italien – kør selv. Bare en forholdsvis kort bilferie. Sådan i 14 dage, ville være passende. Vi kan jo nok ikke helt regne med, at det vil være sikkert og uden besvær med dokumenter af forskellig art som skal vises før vi kan rejse til Asien. Så en bilferie til Italien ville være skønt. Bare det at ræse ned igennem Tyskland og Østrig for at komme ind til det nordlige Italien og bruge en uges tid på en camping ved Adriaterhavet. Derefter køre over til området ovre på den anden side.

Omkring Milano

Sådan et sted i nærheden af Milano og bruge en lille uges tid på en camping dér. Kunne det ikke bare være skønt. Muligheden for at se Venedig og Milano inden for et tidsrum af få dage er da tiltalende. Selvfølgelig handler det om, at jeg gerne vil vise mine børn Venedig. Jeg har brugt mange måneder i den by. Kender den ud og ind. Og Milano. Ja, der har jeg også brugt tid, og mine børn skal da vide noget om, hvor moden i virkeligheden stammer fra. Alt det der med Paris er noget pjat. I Paris er de gode til at sy. I Milano kan vi designe. Både tøj, møbler og brugsgenstande.

Italien er god til camping

Så ja, en tur til Italien – på camping er lige det, jeg ønsker mig. Muligheden for at vise og fortælle og nyde den nordlige del af Italien sammen med familien er bare så tiltrækkende. Og jeg er sikker på, at familien vil nyde at se, at jeg faktisk stadig kan huske nogle italienske gloser.

Måske har du det, ligesom jeg har det. Du vil måske også gerne afsted på camping til Italien til sommer? Så sig til. Det kan være, at vi kan følges ad. Og få en endnu sjovere tur sammen end hver for sig. En campingferie i Italien er ikke kedelig i vores selskab. Det skal du vide. Og ja, vi skal nok finde ud af, hvor og hvordan vi skal bo. Måske er du mere til et mobilhome. Det får du så lov til at boi.

betli