Rejseråd for Tyrkiet

Når man skal til en ny destination, er det altid en god ide at sætte sig ind i flere ting, kulturen, sightseeing, transport, mad etc. Jeg har været i Tyrkiet i flere omgange og køber altid mine flybilletter på rejsepriser.dk, da de altid kan tilbyde billige flybilletter til Tyrkiet. Det er dem her: https://www.rejsepriser.dk/

I Tyrkiet skal du være lidt varsom med, hvor du spiser kød. Jeg vil ikke anbefale at købe kød ved nogle af gadesælgerne, da det tit ikke er opbevaret på en forsvarlig måde, og du risikerer at ødelægge din ferie med et maveonde. Brug din sunde fornuft, når du vælger spisested.

Ture på destinationen

Der er mange ture, du kan tilmelde dig, og det er også en god ide. Vil du mere ud at se på egen hånd, kan du tage en charterbus for eksempel.

Du vil gå meget rundt, så sørg for at medbringe dine mest komfortable gåsko.

Pas på lommetyve. Det skal du generelt overalt, men være særligt varsom, hvis du besøger ”The Grand Bazaar”. The Grand Bazaar” er en af verdens ældste og største basarer i verden. Her finder du mere end 3.000 butikker med alt mellem himmel og jord.

Hvis du er kvinde, er det en god ide at medbringe et tørklæde. Det kan du få brug for ved flere lejligheder. Husk også, at du skal dække dine skuldre og ikke have noget på, der er for kort ved flere attraktioner.

Det er en god ide altid at have mønter på dig. Det skal du ofte bruge for at bruge toiletter rundt omkring. Og når vi taler om toiletter, så er det også en god ide at have toiletpair på dig. Det er ikke altid det forefindes.

Har du besøgt Tyrkiet – og har du andre råd, som du gerne ville have vidst inden dit besøg?

betli