Studerende uden penge

Kassekredit lån

Først og fremmest vil jeg sige, at jeg er ked af at høre, at du ikke kan koncentrere dig om studierne pga. din økonomi. Når det er sagt, vil jeg sige, at det bestemt er muligt at optage kviklån som studerende.

Rent faktisk er hurtigt lån til studerende ganske populære, da du i givet fald kan slippe for at få et studiejob, som vil tage tid væk fra dine studier. Måske tænker du; ”Hvor meget kan jeg låne som studerende”, og det er også et ganske relevant spørgsmål.

Som udgangspunkt findes de samme billige lån til studerende som til alle andre låntagere. Det vil sige studerende lån ligger fra cirka 500 kr. og op til 400.000 kr. Her skal du i øvrigt have in mente, at du som studerende heller ikke skal stille sikkerhed for kviklånet.

Ikke nok med at du kan få billige og nye SMS lån hurtig udbetaling til studerende, men långiver kræver heller ikke noget i pant eller i sikkerhed hos dig. Du låner med andre ord penge på dit glatte ansigt.

Yderligere fordele ved kviklån studerende:

  • Lån penge 18 år studerende – allerede som 18 årig kan du få et af de billige lån til studerende.
  • Hurtig udbetaling af hurtigt lån til studerende – ansøg på 2 minutter og få pengene på under 60 minutter.
  • Brug pengene på lige det du ønsker dig.
  • Lån helt anonymt og diskret online hjemmefra din sofa – du kommer ikke til at sidde ansigt til ansigt med nogen.

SU-lån

Jeg får ud fra, at du allerede har undersøgt muligheden for et SU-lån, ellers vil jeg anbefale dig at se nærmere på det her: http://www.su.dk/su-laan/

OBS: Det er vigtigt for mig at understrege, at hvis du kan undgå at låne penge, så er det absolut den bedste løsning. Lånte penge skal tilbagebetales inkl. renter og gebyrer, så tænk over det inden optagelse af lånet.

Alternativt kan du overveje en kassekredit, hvor du kun betaler renter af det trukne beløb. Læs mere om online kassekreditter: https://kassekredit.nu/, hvor du blandt andet kan læse, hvordan du får en kassekredit uden sikkerhed.

Jeg ønsker dig held og lykke med dine studier, og jeg håber, at du klarer dig godt igennem dem.

Mvh. Susanne

betli