Silver Shampoo

Alle der farver håret blondt kender helt sikkert til problemet med de gullige nuancer, der kan opstå i håret grundet eksempelvis hårvask. Med mindre du har fået farvet håret i en varm blond farve, er denne form for forandring i håret, ikke det man ønsker efter en tur hos frisøren. Heldigvis kan du holde det blonde hår ved lige ved eksempelvis at benytte en silver shampoo. En silver shampoo er nemlig et af de bedste og mest effektive værktøjer som du kan bruge hjemme i badet, når du føler håret har brug for en hjælpende hånd til at genvinde den lyse kolde farve. Læs med her og bliv klogere på fordelene ved at benytte en silver shampoo.

Silver shampoo til blond og gråt hår

Har du som sagt lyst farvet hår eller gråt hår, så er silver shampoo et must for dig. I et blond farvet hår vil silver shampooen hjælpe dig med at hive de gullige nuancer ud af håret, så lokkerne generelt får et koldere udtryk. Et lyst hår kan blive misfarvet grundet flere forskellige faktorer. Eksempelvis af klor, hvis du har været en tur i svømmehallen, solen eller blot på grund af almindelig hårvask, hvis ikke du bruger de rette produkter. Vil du forhindre de gule nuancer i at snige sig ind i dit blonde hår, er løsningen enkel, da du blot skal være flittig med silver shampooen. Silver shampooen er en helt lilla sæbe, som er med til at neutralisere de gullige nuancer i håret. På den måde kan du også spare penge i det lange løb, da du ikke skal løbe til frisøren i tide og utide for at få rettet op på farven. Er dit hår gråt, så er en silver shampoo også rigtig god, da den vil hjælpe med at hive et smukt sølvskær frem i håret, så hårfarven rigtig kommer til sin ret. Er du farvet gråhåret eller er det fra naturens side kan silver shampooen bruges uanset.

Sådan bruger du din silver shampoo

Når du kaster dig over din silver shampoo, er det vigtigt at huske at shampooen let kan smitte af på tøj, håndklæder m.m. Vær derfor opmærksom på dette før du skummer håret ind i den lilla masse. Når håret er blevet skyllet igennem med vand påfører du en passende mængde silver shampoo i håret, og skummer op – præcis på samme måde som du ellers ville bruge en almindelig shampoo. Lad produktet sidde i de angivne minutter, hvilket for de fleste silver shampoos er 3-5 minutter. Skyl derefter ud og sørg for at alle produktrester er vasket ud af håret og at dine hænder er helt fri for shampooen, da den kan farve huden let. Aflsut med en conditioner efter eget valg, for at gøre håret behageligt blødt igen.

Når du starter med at vaske håret, så se resultatet an og føl dig frem med hensyn til, hvor ofte dit hår virker til at have brug for at blive vasket med den lilla sæbe. Vil du gerne have en silver shampoo fra et anerkendt brand, så kan du med fordel se nærmere på siden Luxplus, som forhandler rigtig mange populære brands som eksempelvis L’Oréal, Tigi, Redken og mange, mange flere.

betli