Ny indretning af badet

Her i familien har, vi har virkeligt afprøvet en del personlige grænser i de sidste uger. Det har ikke altid været helt nemt. Heldigvis holder vi meget af hinanden, og det har været nemt at tilgive dumme fejl og misforståelser. Men der er et punkt, som vi alle sammen er enige om, at vi skal have gjort noget ved. Det er det store badeværelse. Vi har to. Et lille og et stort. Der er brusefacilitet, håndvask og selvfølgelig, også toilet i begge badeværelser. I det store er der også bidet.

Alt for mørkt

Det lille er meget mørkt. Det kan da være hyggeligt at sidde derinde på tronen og læse sin tegneserie. Men det store er altså meget rarere at bruge. Der er noget med, at lys om morgenen får en i godt humør. Og når alle fordøjelsessystemer, ventilationer og vandforsyningen fungerer, så er det altså det store badeværelse, vi alle 5 foretrækker at bruge.

Der er altså bare en ulempe i det store badeværelse: Hver morgen, når man lige er vågnet, og skal på toilettet, så er der, er ikke én her i familien, som ikke ramler sin tå ind i kanten på badekarret. Og den kant er skarp. Det bliver til en anseelig udgift til plaster – og til en del kraftudtryk, der deles på de sociale medier: ”I morges råbte min far: … ”

Nyt badeværelse endelig

Så efter et familieråd som, vi holdt i sidste uge, har vi besluttet at skippe sommerferien. Der blev stemt for det. Med 100% enighed. Vi skal bruge pengene til at få lavet nyt badeværelse fra Badmodul. Det er det store, der skal laves om. Og det er noget, som alle familiens medlemmer gerne vil være med til – og have et ord med om.

Indretningen

Pengene, som vi havde lagt til side til ferien, bliver brugt til renoveringen af badeværelset. Børnene har intet imod at blive hjemme i år. Og vi får et pusterum i budgettet. Vi havde alligevel besluttet at kontakte et firma, der ved noget om indretning af badeværelse. At vi kan spare nogle kroner, er kun godt.

Det, som vi så fokuserer på lige nu, er at få et godt samarbejde op at stå med et professionelt firma, som vil påtage sig opgaven at renovere vores badeværelse. Det er noget af en opgave. Jeg har nemlig været i kontakt med adskillige firmaer, efter at jeg fandt dem på internettet. Jeg søgte bare efter ”Nyt badeværelse København”, og så fik jeg referencer til mange forskellige firmaer. Nogle af dem er meget professionelle. Andre er mindre forretningsmindede, hvis jeg må sige det med et mildt udtryk.
Men efter nu to ugers talen i telefon og søgen på internettet tror jeg, at jeg er kommet i mål. Vi har fundet et firma, som ved, hvad de taler om. Og deres bemærkning om, at de godt ved, at sådan en badeværelsesrenovering gerne må ske hurtigt, fik mig til at sige ja til deres tilbud.

Det var i øvrigt et meget rimeligt tilbud, og jeg føler, at vi er i gode hænder nu.

betli