Badesko og svømmefødder

Der er ved at komme fart på – her i december måned. Alle render rundt med et mere eller mindre panisk udtryk i ansigtet. Øjnene er stift rettet imod en telefons skærm, og alle læser enten rutebeskrivelser, så de kan komme hen til den forretning, som de skal købe en julegave hos. Eller de  læser beskeder om, hvilke gaver de skal købe på vegne af andre. Det er lidt håbløst ikke at støde ind i en anden person. Sker det, at vi går en tur på juleindkøb uden at støde ind i andre mennesker, så anser vi det for at være lidt af et mirakel.

Finner eller svømmefødder?

Lige nu er du faktisk også i den situation. Og du ved godt, hvor du skal hen. Du skal ned til sportsforretningen. Den største af de tre sportsforretninger, der ligger i byen. Du skal nemlig finde et par finner til din søn. Han skal have et par nye svømmefødder. Og det er jo udstyr, som ikke alle sportsforretninger ligger inde med. Han har faktisk fortalt dig, hvilke svømmefødder eller finner det er, som han helt præcist ønsker sig. Du har også set dem på internettet – og du er klar over, at han har valgt den beskedne udgave. Du vil derfor lige se, hvordan de finner, som han ønsker sig, ser ud i virkeligheden. Du vil faktisk gerne kunne føle på dem, så du kan vurdere, om det er god eller mindre god kvalitet.

Kvaliteten er afgørende

Du ved nemlig fra din egen erfaring som dykker, at det kan betale sig at købe finner – eller svømmefødder – af rigtig god kvalitet. Du har selv været i den situation alt for mange gange: Du har været lidt nærig og har derfor købt dine svømmefødder i en ringere kvalitet – men til en billigere pris. Og du har ærgret dig gang på gang. Selvom du har kunnet få finner, som spændes på foden med en rem, så har du ofte måttet ligge og rode rundt efter en af dem, fordi remmen ikke kunne holde og derfor brækkede. Og det er ikke sjovt at dykke efter sine svømmefødder, fordi de falder af. Du dykker jo, fordi du gerne vil opleve havet og dets bund. Eller et skibsvrag. Det er da også derfor, at din søn dykker. Han har jo virkeligt taget den sport til sig efter, at du fik ham med på sådan et dykkerkursus. Så han skal have et par finner i rigtig god kvalitet. Det har du bare bestemt. Og er det sådan, at du kan finde et par svømmefødder hos sportsforretningen, du skal ind til nu, som er i rigtig god kvalitet, så kan det godt være, at du køber dem, i stedet for dem, som din søn har nævnt.

Måske er badesko også en god ide

Hvis du ikke kan finde et par svømmefødder i den kvalitet, som du tænker på, så har du jo stadigvæk muligheden for at købe et par finner til din søn via internettet. Heldigvis. Faktisk giver internettet dig jo muligheden for at vælge imellem alle de brands for svømmefødder, du overhovedet kan finde. Og dermed kan du også finde lige dem, som din søn skal have. Måske vil du endda kigge lidt efter badesko – som her.

betli