Løft med Botox

botox

Der er mange, som er imod behandling med Botox. Og der er mange, der er for botox behandling. Nogle mener, at det er måde at snyde naturen på, når du vælger at få en botox behandling. Andre tænker, at det er en vej til et bedre liv, fordi botox behandlinger kan bidrage til, at et område i dit ansigt bliver smukkere. Vi har alle et eller andet ved os selv, som vi er utilfredse med. Det kan være et par kilo, vi skal af med, det kan være en rynke, der irriterer os. Og vi lever jo i en verden, der fortæller os, at ungdom og skønhed betyder styrke og succes. Storbyens krav til os i hverdagen kan give os stress, og stress kan give os rynker i panden, fordi vi kan simpelthen ikke leve op til alle de krav.

Næppe politisk

Der er nogle, der mener, at det er et politisk spørgsmål. Altså om vi skal honorere alle kravene. Nogle mener ikke. Andre vil gerne. Heldigvis lever vi i et samfund, hvor vi er tolerante, og hvor der er plads til forskellige meninger og holdninger. Og er du én af dem, der ikke vil modtage tilbuddet du har, om at få et smukkere udseende via botox behandlinger, ja skal du naturligvis ikke det! Selvfølgelig ikke. Men er du én af dem, der gerne vil være smukkere – dog uden at den botox behandling du skal have – får dig til at se unaturlig ud, ja så kan du nemt finde en speciallæge, som du kan tale om dit ønske med.

Find en speciallæge

Du skal såmænd bare google: ”Botox behandling København”. Du finder mange kosmetologer og speciallæger, som kan hjælpe dig.

Du skal dog være opmærksom på, at du gør klogt i at finde en læge, som er godkendt af Patientstyrelsen. Og jeg nævner dette, fordi der kan ske fejl. Du vil også gøre klogt i at finde en speciallæge, som har erfaring med botox behandlinger i det område, som du ønsker at gøre noget ved. Handler det fx om en dyb bekymringsrynke i panden, så find en læge, der eventuelt kan vise dig billeder af tidligere patienter, som har været i behandling hos ham.

Tjek med lægen

Du skal også vide, at inden du overhovedet kan få en botox behandling hos en godkendt speciallæge, så skal du til en konsultation hos lægen, hvor I lærer hinanden at kende, og hvor han kan kortlægge, hvis der er noget til hinder for, at du får botox behandlingen. Fx fraråder lægerne, at du får en behandling med botox, hvis du er gravid. Under denne konsultation vil lægen også tale med dig, om botox behandling virkeligt er det bedste for dig. Det kan være, at der er en bedre løsning. Og det skal du naturligvis have tid til at tænke over, inden du kaster dig ud i behandlingen. Derfor skal den konsultation hos speciallægen ske nogle dage, inden selve botox behandlingen kan udføres. Selve behandlingen tager ikke så lang tid. Den giver meget sjældent bivirkninger, men du skal vide, at resultatet først vil kunne ses efter en uges tid.

betli