Hvor meget kan du låne?

hvor meget kan jeg låne

Noget, der virkelig kan løfte en by eller et kvarter, er en solid gang byfornyelse, men det koster penge! Spørgsmålet er så; Hvor meget kan du låne, eller rettere hvor meget kan byen låne? En by fungerer lidt som en virksomhed, hvor der er indtægter og udgifter. Er der ikke nok indtægter i forhold til udgifter, skal byen låne penge, så de forskellige bydele kan blive renoveret.

Hvad koster det at låne en million kroner?

Se hvad det koster at låne en million kroner - altså 1.000.000 kroner? Det virker som et meget simpelt spørgsmål, men svaret er desværre ikke helt så simpelt. Først og fremmest handler det om, hvad du skal bruge pengene til. Er det til forbrug, er det til udbetalingen på en bil eller er det til køb af nyt hus? Hvis det er et simpelt forbrugslån, så er renten alt andet lige noget højere, end hvis du vil købe bil eller hus.

Årsagen til dette er først og fremmest den sikkerhed som låneudbyderen kan forvente at få. Har du tænkt dig at klatte en million kroner væk på fladskærme og byture, så har låneudbyderen ikke den samme sikkerhed, som hvis du køber en bil eller et hus.

For har du en værdi, som et hus eller en bil udgør, så kan låneudbyderen tage pant i dette, hvis du ikke er i stand til at betale tilbage på dit lån. Så svaret på det simple spørgsmål ”hvad koster det at låne 1.000.000 kroner?” er at det kommer an på, hvad du skal bruge pengene til, og hvor stor sikkerhed som låneudbyderen får til gengæld.

Sådan skaffer du dig et hurtig lån

Står du og skal bruge nogle penge lørdag eftermiddag, kan det ikke hjælpe noget, at du først skal i banken for at bede dem om at låne nogle penge. Det samme er i øvrigt ofte tilfældet, hvis du har brug for pengene næste dag. Et lån i banken kan ofte tage flere dage.

Heldigvis lever vi i hurtig, digital verden, hvor et hurtig lån kun er nogle få klik væk. Så fra du skal bruge pengene til de står på din bankkonto, behøver der ikke gå mere end nogle få timer. Faktisk kan det ofte klares endnu hurtigere, og du kan låne penge nu. Er du i nærheden af en computer, så er det bare et spørgsmål om at klikke ind på en online låneportal som Kviklaan-info.dk og låne penge nu og her i en fart som her. Du skal blot svare på nogle enkelte oplysninger, og sekunder efter får du svar på din låneansøgning.

En endnu hurtigere måde er et såkaldt SMS-lån. Her bruger du din mobiltelefon til at ansøge. Det går hurtigt, men til gengæld er der også ret skrappe krav til din indtægt. Og så skal du være fyldt 20 år og bo i Danmark. Og er du registreret i RKI, er det ikke en mulighed. Samtidig er udgifterne (rente plus gebyrer) også væsentlig højere end på et online lån. Så hvis du kan vente, til kommer hjem til computeren, er det at foretrække.

betli