Rene firmaer i kvarterløft

Når et kvarter eller for den sags skyld en bydel har været gennem et kvarterløft, sker der ofte det, at virksomheder begynder at rykke ind i området, hvilket jo er positivt for alle, da der derved skabes både arbejdspladser og flere skatteindtægter. Der er ofte tale om firmaer, der opererer i servicefag eller i de nyere fag indenfor internet etc. Og de har brug for en række services, der spænder lige fra vinduespudsning (det skrev vi om forleden her) over catering til erhvervsrengøring eller kontorrengøring, om du vil.

Et af de firmaer i Danmark, der jævnligt mærker, når der er foretaget et kvarterløft er også et af de ældste og mest velrenommerede firmaer i rengøringsbranchen i dag: Rengøringscompagniet A/S

Menneskelige værdier og kvalitet

I en branche, hvor udskiftningen af personale traditionelt er meget høj, og hvor lukninger og klager er dagens orden, er det forfriskende at opleve et firma som Rengøringscompagniet, der i over 50 år har serviceret hele Danmark med rengøring på et kvalitativt ganske højt niveau. Det kan kun lade sig gøre, fordi man fra ejers og ledelses side har en menneskelig tilgang til arbejdsforhold, lønninger og andre sociale forhold. Det er et ufravigeligt faktum, at medarbejdere, der er tilfredse og behandles respektfuldt, yder en bedre indsats. Og det er, hvad Rengøringscompagniet sikrer.

Erhvervsrengøring over hele Danmark

Det er – heldigvis for kunderne – hele Danmark, der an nyde godt af den høje service fra firmaet, da servicen tilbydes reelt landsdækkende. Og med den strategiske placering i byer, der for størstedelens vedkommende nyder eller har nydt godt af gennemførte kvarterløft, er der aldrig lang til professionel rengøring af kontorer, butikker etc.

Virksomhedens hovedsæde er i Aalborg.

Svanemærket rengøring

Det ligger næsten implicit, når vi tager firmaets solide værdigrundlag i betragtning, at al rengøring udføres som såkaldt Svanemærket rengøring – læs om det her. For Rengøringscompagniet er en beskyttelse af både miljøet og – ikke mindst – kunders og medarbejderes daglige miljø en fuldstændigt integreret del af hverdagen.

Har du lyst at stifte nærmere bekendtskab med firmaet og måske få et uforbindende besøg og et tilbud, kan du finde alle afdelingerne inkl. den landsdækkende salgsafdeling her:

 

betli