Phønix Tag størst på sol

Phønix Tag A/S, der jo – som navnet antyder – ellers var mest kendt for tag, er nu også blevet ikke blot kendt for solceller – de er faktisk gået hen og blevet Danmarks største leverandør af solenergi til private, det offentlige og erhvervslivet. Det kan man læse mere om på deres hjemmeside, hvor de har en afdeling tilegnet netop solceller: https://www.phonixtag.dk/energi/solceller

Godt set af Phønix

Faktisk er det godt set af Phønix Tag, for hvis man ser på det lidt fra oven (no pun intended), er det jo totalt nærliggende, at netop et firma med speciale i tag og tagkonstruktioner også er det et firma, der bør håndtere solcelleanlæg og deslige. I stort set alle tilfælde er den optimale placering af solpaneler jo netop på en bygnings tag, hvor der er den maksimale eksponering til solens lys.

Naturligvis er prisen for solceller og den tilhørende elektronik afhængig af, hvad der ligger i opgaven, men der er alligevel nogle ganske standardiserede priser at tage afsæt i, og det viser Phønix en del om på hjemmesiden her: Hvad koster solceller?

Her fra redaktionen kan vi kun bakke op om, at vi skal have mere af denne slags vedvarende energi, og det kan kun gå for langsomt!

Yderligere information:

Kim Slavensky
Direktør
Morten Elsborg
Afdelingschef, Solceller, Sønderjylland – Fyn