Phønix Tag størst på sol

Phønix Tag A/S, der jo – som navnet antyder – ellers var mest kendt for tag, er nu også blevet ikke blot kendt for solceller – de er faktisk gået hen og blevet Danmarks største leverandør af solenergi til private, det offentlige og erhvervslivet.

Det kan man læse mere om på deres hjemmeside, hvor de har en afdeling tilegnet netop solceller.

Måske kunne et jordvarmeanlæg eller en varmepumpe i stedet være løsningen for dig? Både solceller og jordvarme er drejet af solens stråler og luft til luft varmepumper laver varme af udendørsluften.

Godt set af Phønix

Faktisk er det godt set af Phønix Tag, for hvis man ser på det lidt fra oven (no pun intended), er det jo totalt nærliggende, at netop et firma med speciale i tag og tagkonstruktioner også er det et firma, der bør håndtere solcelleanlæg og deslige. I stort set alle tilfælde er den optimale placering af solpaneler jo netop på en bygnings tag, hvor der er den maksimale eksponering til solens lys, præcis som et jordvarmeanlæg.

Naturligvis er prisen på solceller inkl. montering og den tilhørende elektronik afhængig af, hvad der ligger i opgaven, men der er alligevel nogle ganske standardiserede priser at tage afsæt i, og det viser Bedste-solceller.dk en del om på hjemmesiden her: Hvad koster solceller?

Her fra redaktionen kan vi kun bakke op om, at vi skal have mere af denne slags vedvarende energi, og det kan kun gå for langsomt! Så derfor hepper vi på solceller, jordvarme og de bedste jordvarmeanlæg priser.

Yderligere information:

Morten Elsborg
Afdelingschef, Solceller, Sønderjylland – Fyn
OBS: Uanset om du vælger et solcelleanlæg eller et jordvarmeanlæg, så bør du altid indhente tilbud. De billigste priser på jordvarme finder du ved at indhente tilbud, og sådan er det med mange ting. Læs mere på Nordjyske.dk.
betli