Stråtag

Det lille sommerhus, som vi har købt, trænger til det, som man kalder en kærlig hånd. Mange af tingene kan vi gøre selv. Min mand er autoriseret elektriker, så det klarer vi selv. Heldigvis. Men vi har brug for at finde en autoriseret blikkenslager. Vi skal have lavet nogle forbedringer i den del af huset, der har med køkken, og bad at gøre. Og så er vi ved at scanne hele området.

Brug for tækkemand

Vi har nemlig hårdt brug for en tækkemand på Fyn. Hans skal kunne komme ned til os, og han skal vide noget om reparation af stråtag. For det ser virkeligt forfærdeligt ud. Og det er kilde til en del bekymring hos os. Hvis vi ikke finder en tækkemand på Fyn, så er vi nødt til at bede en fra Sjælland eller Jylland om at komme. Og det vil blive svært at få dem til at komme hertil. De skal jo bruge ret lang tid på at komme hertil Langeland på. Kan det betale sig for dem? Jeg tror det ikke. Så målet er at finde en på Fyn. Det er ikke, fordi tækkemænd hænger på træerne som lave frugter, man bare lige plukker. Selvom Fyn har sådan et ry om at være idyllisk og smuk, og selvom her er mange huse med stråtage, så er det ikke lige sådan at finde en god tækkemand.

Vi lykkedes med det

Det skal nu nok lykkes os. Vi talte forleden med en gut inde i byen. Han kunne anbefale en fyr. Vi fik telefonnummeret til ham og har fået ringet til ham. Han har travlt, men har lovet os at komme i næste uge for at se på taget. Han sagde, at han kunne være hos os ved 13-tiden på torsdag, hvis der ikke kommer noget uforudset op. Det håber jeg sandelig ikke, at der gør. Taget skal repareres.

Det var dette firma: https://straatagfyhn.dk/ – og han kom, var ekstremt professionel og fik det hele klaret hurtigt.

betli