Danske isenkræmmere med udsalg

Isenkram hjemmeside med tilbud

Det var en god aften. I er lige kommet hjem. Middagen var udsøgt. Værtinden havde virkeligt udfoldet alle sine evner. Og evner har hun. I hvert fald når det handler om at lave en god middag. I taler om den gode mad. I taler sammen om den hyggelige aften med gode samtaler om verdenssituationen, om de små hverdagsproblemer og om planer for fremtiden. Rent ud sagt: Det var en skøn aften. Uforpligtende. Intet pres. Og ingen forpligtigelser til at stå og rydde op efter gæsterne.
Det bedste: Værtinden var utroligt glad. Hun havde inviteret jer til sin fødselsdag. Og I havde den store glæde at kunne give hende en gave, som hun blev oprigtigt glad for. Hendes store passion er madlavning. Så I havde da også forventninger. Men hun overgik sig selv. Hun kunne helt sikkert godt få job på en af de store berømte restauranter – hvis hun bare turde søge et. Det vil hun dog ikke. Hun siger, at hun foretrækker at udfolde sine evner derhjemme.

Gaven købt på tilbud

Gaven, som I havde købt til hende, var da heller ikke helt billig. Det var sådan en af de der udsøgte kobbergryder, der sommetider kommer på tilbud. Hun blev bare så glad for den. Det var rørende at se, hvordan hun næsten kærtegnede gryden, lige da hun fik pakket den ud. Og I ved, at den får en særlig plads i hendes køkken. I ved også, at den vil blive brugt. At hun så ikke ved, at I fandt gryden på et site, hvor de hver uge har nye tilbud på mærkevarer, gør ikke noget. Det gør ikke noget, at hun ikke ved, at I fik gryden til halv pris. Det, der tæller, er, at hun blev glad og forsikrede jer om, at gryden bliver brugt og ikke skal byttes. I er tilfredse. Du er især glad, fordi du ved, at du har fundet en kilde, som du kan bruge, når du har brug for at finde gaver.

I har et rigt socialt liv. I har også en stor familie. Og du har ofte brug for at give gaver. Enten i forbindelse med familiebegivenheder eller i forbindelse med de mange forretningsmiddage, som I skal til. Sitet med tilbud på mærkevarer er ligesom blevet stedet, du besøger først, når du skal finde en værtindegave, som ikke bare skal være en blomst eller et glas hjemmelavet syltetøj. Du ved, at et par smukke glas altid er en god gave. Om det er til en vært eller en værtinde spiller ingen rolle. Glæden, som værten får ved ikke at modtage en dyr flaske vin – men et par glas, som han kan drikke vinene fra, er større. Du kan se det i hans øjne. Du kan se det på smilet, som gaven fremkalder. Og det giver dig glæde at se det. Og ja, det er tilfredsstillende at give gaver, der bliver værdsat. Og ja, vi ved alle, at mærkevarer kan være dyre. Men kan vi finde særlige tilbud på mærkevarer, så er det værd lige at tænke på, om der er et produkt, som vi eventuelt kan gøre en ven glad for.

Succes med at finde gode gaver

Du har en veninde, som altid fortæller dig om, hvor stor succes hun har med at finde og give gaver til familie og venner. Og du er ved at brænde sammen af nysgerrighed over, hvordan hun får den succes. Du er dog lidt stædig – og du nægter at anerkende, at du er nysgerrig. Så du vil forsøge at finde ud af, hvad man kan gøre for at få succes, når man har brug for gaver. Du vil bare ikke spørge hende, hvilket måske var den nemmeste løsning!

Men sådan fungerer du. Du skal selv undersøge tingene først, førend du spørger efter hjælp. Og det er slet ikke usædvanligt. Sådan er der mange mennesker, der har det. Måske er det også den måde, din veninde har brugt til at udvikle sin sans for at finde gaver til familie og venner. Du sætter dig derfor ved din PC for at finde gode gaveidéer – til hende og ham. Til børn i forskellige aldersgrupper. Til ældre, der måske har brug for lidt ekstra. Til mennesker, du holder af. Til kollegaer og lidt fjernere bekendte, som måske vil se jer til en middag eller en fest.

Isenkræmmere har næsten alt

Du kigger på sites, der har gaver som deres speciale. De henviser ofte til legetøjsbutikker, butikker med brugskunst, sportsforretninger med specielt udstyr, oplevelsesbureauer, bogklubber og andre mange andre specialiserede forretninger. Ingen af dem giver dig løsningen. Hvordan får man succes med at give en billig værtindegave? Du kan jo ikke give hende et spaophold. Du kender hende dårligt. Det er første gang, I skal til middag hos din mands kollega og hans hustru. Du vil heller ikke bruge så mange penge på en værtindegave. Du ved ikke, hvilken alder deres børn har. Så det der med legetøjsbutikkerne glemmer du. Sport? Ja du vil sikkert vide lidt mere efter i aften – altså om hendes motionsprogram og sportsinteresser. Men lige nu? Ikke noget med sportssokker. Du tænker og tænker. Litteratur? Lidt kedeligt, ikke? Sådan at dukke op med en bog, der er pænt pakket ind. Det sender et signal om, at du selv læser meget. Og det gør du jo ikke.
Tænk dig lige lidt om. Stik fingeren i jorden.

Gode værtindegaver på udsalg?

Hvad ville du selv sætte pris på at få som værtindegave? Et potpourri? Et par smukke glas? En lille pyntegenstand? Ja. Så kig lige på, hvad der findes af isenkram udsalg hos Kram og Kanel. Du vil blive overrasket over at se, hvor mange smukke produkter, du kan finde hos isenkræmmere, som faktisk er på udsalg. Og du vil hurtigt forstå, hvor værdifuld en kilde det er at finde sådan et site. Du kan finde gaver til alle. Bogstaveligt talt. Der vil være tilbud på små pyntegenstande. Der vil være tilbud på eksklusive køkkenknive. Der vil være mulighed for at købe et grydesæt til brudeparret, der begynder samlivet med ingenting. Og ja, du vil helt sikkert også finde ting på udsalg hos isenkræmmeren, som du selv gerne vil eje. Alt sammen til en fordelagtig pris. Nu har du en idé om, hvorfra din venindes succes med at give gaver kommer.

betli