Drømmer om rejser

”Tror du, at vores drøm går i opfyldelse i år?” Det er mit barn på 12 år, som spørger mig, og jeg har gruet for spørgsmålet i lang tid. Jeg vidste jo godt, at det ville komme. Og jeg er ked af at måtte fortælle ham, at det gør det nok først til næste år.
Jeg ved, at han bliver ked af det. Men jeg ved også, at på et eller andet tidspunkt – snart – så går drømmen om at komme på en luksusferie i opfyldelse.

Thailand

Vi har nemlig drømt om at komme til Thailand i mange år. Vi elsker at rejse til eksotiske steder. Og det er virkeligt blevet en hobby for os at lede efter billige flybilletter dertil. Min dreng er faktisk bedre til det, end jeg er – altså det her med at finde rejser. Han har mange gange fortalt mig, hvordan han gør det. Han er god til at bruge internettet, og har lært, at man skal passe på, når man handler. I det hele taget ved han meget om sikker handel på nettet. Mere, end jeg gør. Han ved også godt, at han ikke må bruge mit kreditkort, uden at jeg sidder ved siden af ham, når han fx køber et nyt game til sin Xbox.Og han elsker at læse om landet – for eksempel her.

Jeg har taget ved lære

Han ved bare ikke, at jeg faktisk har lært en hel del af ham. Og han ved slet ikke, at jeg har besluttet, at hvis der er ro på hele corona-situationen henne omkring juletid, så køber jeg flybilletter til Thailand, så vi kan komme derud og nyde en juleferie væk fra undervisning via forskellige platforme, dårligt vejr og sure miner.

Jeg håber virkeligt, at der kommer bedre dage nu, når de får styr på alt, det her med vaccination, medicinalfirmaer, der ikke overholder aftaler. Jeg arbejder på, at vi skal komme igennem en svær og uforståelig periode i vores liv.

betli