SEO i Danmark siden 1999

Danmarks suverænt ældste og mest kendte SEO bureau

Google SEO Bureau

Concept Interest blev etableret i 1998 i Himmerland, voksede over årene til et bureau med 12 ansatte og en plads som Tripple A rated bureau. I 2008 frasolgtes reklamebureaudelen, og der blev fokuseret 100% på søgemaskineoptimering.

Amerikansk selskab

I slutningen af 2009 flyttede firmaet til USA - nærmere bestemt til Florida, hvor fra virksomheden drives også i dag. Kunderne er for størstedelens vedkommende danske og europæiske virksomheder i alle størrelser.

Firmaet kan kontaktes her.

En stærk SEO profil

I et marked, hvor hyppige navneskift og konkurser har været dagsordenen, har Concept Interest fastholdt ikke blot en solid forretning men også det at være det solide fundament for online tilstedeværelsen for de mest succesfulde danske webshops.

Concept Interest er nok især kendt for den ene ejer - Thomas Rosenstand - der gennem over 24 år har været og fortsat er en profil med et utal af foredrag, kurser, bøger og undervisninger bag sig. Mest kendt er nok den legendariske SEO-bog kaldet SEO-LEX.

Kåret som de bedste

Concept Interest blev af Supana kåret som det ultimativt bedste SEO firma i Danmark. Se her:

Bedste SEO bureau og firma i Danmark

Selv i dag er det Concept Interest, som mange andre SEO firmaer henvender sig til, når de støder på "uløselige" problemer.

Servicerer også andre bureauer

Som et lille kuriosum kan nævnes, at flere danske SEO-bureauer faktisk køber deres linkbuilding via Concept Interest.

Hvad du måske ikke vidste

Vidste du, at Concept Interest var reklamebureauet bag CBB Mobil i sin tid?

Eller at firmaet markedsførte de verdensberømte DALI højttalere globalt som reklamebureau for DALI A/S?

Måske vidste du, at Concept Interest var reklamebureauet bag Carepoint bilforhandlerne og skabte både navn, platform og visuel identitet?

Det relativt lille bureau satte tunge fodspor i en årrække, før ejerne besluttede at sælge den del fra i 2008 og hellige sig online markedsføring.

Thomas Rosenstand er også en kendt debattør og forfatter.

I Danmark har firmaet postadresse på Nybovænget 31, 9632 Møldrup.

betli