Trysil, Østrig eller Adriaterhavet

man in white shirt and blue denim jeans jumping on mid air under blue and white

Lad nu skænderiet ligge. I bruger energien forkert. Sørg for, at I får det bedste ud af de sidste dage her i ferien. Selvom I ikke har været ude og rejse, så har I da haft nogle gode dage sammen. I har fx besluttet jer for at tage på vinterferie til februar. I har også booket jeres skiferie til Trysil i Norge – så der er ikke nogen grund til, at I sidder og skændes, om I hellere skulle køre helt ned til Frankrig eller Italien. Jeres vinterferie er sikret. I får det, som I gerne vil have: Muligheden for at stå på ski hele dagen – alle dagene.

Adriaterhavskysten

Jo, det kunne bestemt være lækkert at bo i en ferielejlighed ved Adriaterhavet. Men tænk lige på, at vinterferien er ikke så lang. Afstanden til Italien er ret lang. Tro ikke på de kort, som de viser på de forskellige rejsesites. Nej, det ser godt nok ud som om, at I kan køre derned på et døgn. Det kan I måske, men det er slet ikke sikkert – især ikke i februar. I skal jo igennem både Tyskland og Østrig. Alperne kan være ret svære at komme over – i bil – om vinteren.

En hyggelig feriebolig i Østrig

I kan ende med at måtte lede efter en feriebolig i Østrig. Et sted oppe i bjergene, hvor I ikke helt kan orientere jer godt. Så lad tanken om en feriebolig ved Adriaterhavet ligge. I kan tage derned en anden gang, hvor I har bedre tid, og hvor der ikke er risici for at ’strande’ på grund af farlige køreforhold. Det er heller ikke ligefrem højsæson i Italien lige på det tidspunkt. Jo, der er mere lys – og lidt lunere. Men faktisk, så vil I få mere ud af jeres skiferie i Trysil. Det er godt nok også en lidt lang køretur derop. Men der er jo et afbrud i kørslen, fordi I skal også rejse med båd. Og det er jo sjovt. Hvis der altså ikke er stærk vind! Men I risikerer ikke at ’strande’. I når derop, så dagene kan udnyttes til det, som I vil. Ikke på at sidde i en østrigsk feriebolig, hvor I kun kan gå lange ture.

Vinterferien er snart – trods alt

Jo, der er godt nok lang tid til februar og vinterferie. Men det betyder jo ikke, at I ikke har muligheden for at få adspredelse i de weekender, hvor I keder jer. I skal ikke køre ret langt, så kan I besøge et badeland her i landet. Og her kan det være ret lækkert at opholde sig i to eller tre dage.

I kan både få god motion (træning til skiferien i Norge) og nyde det lune klima, som skabes inde ved bassinerne. I kan eventuelt også gå i spa – eller bare nøjes med en god time med massage, hvis det der med hudpleje bliver for meget af det gode. Så, vil I være søde og holde op med at knurre af hinanden og finde den gode tone frem igen? Tak. Jeg vil så love jer, at jeres skiferie i Norge bliver skøn.

betli