Turen til Tyrkiet

Broen over Bosporus i Istanbul

Det var sådan helt udenfor jeres normale program. Men I tog simpelthen fri fra arbejdet i en uge. I fik givet besked i børnenes skole om, at I skal på rejse. Derfor kunne børnene ikke deltage i undervisningen i præcist den uge. Det var sådan set ikke noget problem. Så I drog på ferie. Helt uden for sæson og uden planer.

Billige rejser til Istanbul

Der skete jo det, at I fandt en billig rejse til Tyrkiet online. Det var et tilfælde. Faktisk var det en reklame, som du ved et uheld var kommet til at klikke på, da du sad og læste en artikel. Du kiggede på rejsen og syntes bare, at det var lige det, I trængte til: Sol, godt vejr, afslapning, venlige mennesker omkring jer og så det lidt eksotiske i, at I slet ikke kan forstå sproget. Du bookede rejsen til Tyrkiet. Og I skulle bare afsted. I ankom da også til lufthavnen i god tid. Fik afleveret bagagen. Kom ind i afgangshallen og var sådan set ret opstemte over, at I bare kunne rejse væk fra det sure efterår her.

Forsinket fly – men pyt med det

Ved gaten ud til flyet fik I så den sørgelige nyhed: Flyforsinkelse. I to timer. Øv. Der var ikke andet at gøre, end at væbne sig med tålmodighed i to timer. En flyforsinkelse kan du ikke rigtigt gøre noget ved. Endelig kom I afsted. Flyveturen var behagelig nok. I ankom. Og fik en skøn uge i Tyrkiet. Og ja, selvom der var flyforsinkelse, så overvejer I at tage af sted igen, med det samme selskab, om nogle måneder. Og det er jo muligt at få erstatning ved forsinket fly: https://www.rejsepriser.dk/flyforsinkelse/

Igen, det må gerne være sådan helt udenfor sæson. Men måske ikke i en hel uge. Måske er det noget med en forlænget weekend? Din idé om, at I skulle til at lede efter flybilletter til London, kan du godt glemme. Det tager rejsebureauet sig nemlig af allerede nu.

Uanset hvad – rejser er ren balsam for sjælen. Forsinkelser eller ej.

betli