Til kvinder i alle størrelser

Nu er det ved at blive efterår. Jeg kan mærke, at vinden er ved at blive kold. Indtil nu har det været en forfriskende søndenvind, der har blæst. Nu er det en køligere vestenvind. Vinteren kommer. Som det mærkelige menneske jeg er, sætter jeg pris på at være alene, og jeg bor langt ude på landet. Jeg kan godt lide stilheden, og jeg kan godt lide at lytte til vinden, fuglene, naturen. Jeg bor alene, men er ikke ensom. Jeg har en del venner, som godt kan lide at komme og besøge mig. Og mine døre er åbne for dem, så længe de finder sig i, at jeg gør, hvad der passer mig.

Jeg har brug for store størrelser

Adgangen til internettet er sikret, så jeg kan altid være i kontakt med omverdenen. Men der kan sagtens gå dagevis, uden at jeg taler med nogen eller skriver til nogen. Helt lade være med at shoppe efter store størrelser til kvinder, kan jeg dog ikke 🙂

Det er et valg, jeg har foretaget. Jeg gider ikke at være den pæne borger inde i byen. For nogle år siden troede jeg, at jeg ikke kunne undvære byen, men efter en måneds ferie oppe i Finland, hvor jeg besøgte nogle venner, lærte jeg noget om mig selv: Jeg var sammen med et par, som jeg mødte for mange år siden oppe i deres sommerhytte. De havde advaret mig: Vi taler ikke sammen i mindst 4 dage. Ikke et ord. Vi skal lytte til naturen, nyde saunaen og bare være til stede. Det var noget af en prøvelse for mig. Ikke et ord blev sagt højt. Men det endte faktisk med, at man ligesom blev meget bedre til at fornemme, hvad de andre tænkte. En nærmest religiøs oplevelse. En god oplevelse. Jeg lærte meget i den uge. At man kan kommunikere på andre måder end via det talte sprog. Og man kan lære sig selv at finde hvile og harmoni.

Lækre jakker til damer

Det var den oplevelse, der fik mig til at flytte væk fra byen. Ud på landet. Og jeg er glad for det. Men, jeg er kun et menneske, og jeg skal have tøj på kroppen. Og i ny og næ, så må jeg indrømme, at jeg savner at kunne bestille en stor, fed burger nede på den lokale McDonalds. Så jeg tager ind til byen ca. én gang hver 4. måned. Bare lige for at få føling med, hvad der sker. Købe en avis, få et blik på biografens plakater, og så købe de ting, jeg har brug for osv.
Nu, hvor den næste tur skal planlægges, er jeg ved at lave min indkøbsliste. Jeg skal bruge en del maling til væggene udenfor, have bilen til service, ind og se på jakker til kvinder, fordi jeg har brug for en ny vinterjakke, bestille den øko-ko, som skal parteres og lægges i fryseren, se min fætter og hans kone og børn. Købe noget værktøj og mange andre ting. Åh ja, jeg skal huske at købe frø, så jeg kan så dem i min have her i efteråret. Det betyder, at jeg kan have friske grøntsager tidligt i det nye forår. Julegaverne må vente til næste gang.

betli